susanna

Hola!

Sóc la Susanna Boada, i a partir d’ara espero compartir i intercanviar amb tots vosaltres consells i solucions que ens ajudin a fer més saludable i feliç el nostre dia a dia.

La motivació de fer aquest Blog ha nascut arrel del tracte diari que tinc amb les persones que venen a la farmàcia on treballo i que com a farmacèutica, intento donar-els-hi respostes davant les consultes i necessitats sanitàries que em plantegen.

Però actualment, l´entorn en què vivim, ens porta a tothom a anar massa ràpid, i sovint la gent no pot romandre a la farmàcia gaire temps, ja que els esperen a la feina, els nens surten de l´escola, cal anar al supermercat … De manera que marxen sense haver resolt al 100% els seus problemes de salut i les seves preguntes dins de l´àmbit sanitari.

Des de SalutSalut m´agradaria aconseguir arribar a tots aquells que vulguin trobar respostes desde qualsevol lloc i en qualsevol moment, compartint les meves idees i l´experiència acumulada en tots aquests anys d´exercici professional, sempre però de manera col·loquial i propera.

Temes tan diferents com per exemple nens i adolescència, esport, homeopatia, menjar saludable o sexe, tenen espai en aquest Blog.

Desitjo que us agradi aquesta sana aventura!

Salut!

 

peu-about